Goedkoopste tandartsverzekering

De tandartsverzekering geldt waarschijnlijk als een van de belangrijkste aanvullende verzekeringen. Dat is niet gek, want de kosten voor de tandarts kunnen bijzonder hoog zijn, afhankelijk van de ingreep die plaatsvindt. Vandaar dat een ziektekostenverzekering vaak wordt uitgebreid met een tandartsverzekering.

Waar vindt u de goedkoopste tandartsverzekering?

Allereerst willen we even zeggen dat ook bij het kijken naar de goedkoopste tandartsverzekering het belangrijk is om nog steeds ook te kijken naar de kosten voor de basisverzekering. Deze verzekeringen tezamen (en wellicht nog andere aanvullende verzekeringen) bepalen uiteindelijk met bij welke verzekeraar u het beste uw tandartsverzekering kunt afsluiten.

Afhankelijk van de dekking die u graag wilt hebben bij de tandartsverzekering bieden CZ en Ditzo erg scherpe premies aan.

Verschillende dekkingen tandartsverzekering

Bij de meeste verzekeraars heeft u de keuze uit 3 of 4 verschillende dekkingen voor de tandartsverzekering. U kunt meestal kiezen uit een dekking tot 500 euro, tot 750 euro en tot 1000 euro. Dit zijn 3 dekkingen en sommige verzekeraars bieden daar dus nog een andere optie bij. Waarschijnlijk weet u uit ervaring dat een bezoekje aan de tandarts flink in de papieren kan lopen en daarom kiezen de meeste mensen ook voor een dekking tot 750 euro of tot 1000 euro. Dit is de meest gangbare manier. U weet uiteraard zelf het best wat u elk jaar ongeveer kwijt bent aan de tandarts.

Vorig:

Volgend: