Polisvoorwaarden

Bij het afsluiten van een nieuwe ziektekostenverzekering is het zaak de polisvoorwaarden van iedere ziektekostenverzekeraar goed door te nemen zodat u precies weet waar u voor betaal voor uw ziektekosten per verzekeraar en wat er vergoed wordt binnen het basispakket. Ditzelfde geldt voor de aanvullende pakketten waar u uit kunt kiezen; lees de polisvoorwaarden goed door om erachter te komen wat er precies wel vergoed wordt en welke voorwaarden hier aan hangen.

Polisvoorwaarden ziektekosten downloaden

Een vergelijking voor een ziektekostenverzekering kan nog zo mooi zijn. We zijn natuurlijk nooit in staat om alle voorwaarden voor de polis te bespreken, want we weten niet welke voorwaarden voor u relevant zijn. Gelukkig kunt u bij alle verzekeraars gewoon direct de polisvoorwaarden voor de ziektekostenverzekering van de website downloaden. Zo kunt u direct zien wat er allemaal in het basispakket wordt vergoed, of dit nou gaat om een vergoeding voor uw bril of voor de tandarts; alles staat in de voorwaarden vermeld.

Polisvoorwaarden lezen een hoop werk?

Het klinkt misschien als een hoop werk om al die polisvoorwaarden door te lezen, maar dat valt reuze mee. Omdat alle polisvoorwaarden voor de ziektekosten werken met een index kunt u aan het begin van de voorwaarden opzoeken wat u precies wilt zien. Zo hoeft u niet alles door te bladeren, maar kunt u gewoon bekijken wat u belangrijk vindt. Om dit van diverse verzekeraars te doen is helemaal niet zo tijdrovend en als u bedenkt dat u er veel geld mee op zak kunt houden loont het absoluut de moeite.

Volgend: