Premie

De te betalen premie wordt gebaseerd op de dekking die u wilt ten opzichte van ziektekosten. De premies lopen ontzettend uiteen, dus ziektekosten vergelijken is belangrijk.

Laagste premie

Premies voor een basispakket beginnen al ruim onder de 100 euro. Ondanks dat er een aantal zaken verplicht moeten worden opgenomen in het basispakket verschilt de dekking per basispakket best een beetje tussen de verzekeraars. Vergelijk dus altijd eerst en sluit zeker niet zomaar de eerste de beste goedkope zorgverzekering af. Ondanks dat u wellicht op het eerste oog een goede beslissing maakt kan deze beslissing u in de loop van het kalenderjaar duur komen te staan als blijkt dat er een heleboel ziektekosten die u wellicht maakt niet worden gedekt door het basispakket.

U kunt zich zo uitgebreid dekken voor ziektekosten als u zelf wenst, maar volgens ons is het altijd beter om een iets te uitgebreid pakket te kiezen als dat u voor een zeer karig pakket kiest waarbij u vooraf al twijfelt of het genoeg zal zijn. Zorg is nu eenmaal duur en dat ziet u terug in de te betalen premies. Door te vergelijken en te weten welke zorg u wenst kunt u ongetwijfeld de voor u goedkoopste ziektekostenverzekeraar vinden.

Vorig:

Volgend: